Kata konyhája

#1 Mai ebéd

12243603_963534727023401_372816464_n

Tepsis sült csirke burgonyával

Hozzávalók:

– 4 csirkecomb
– 6 csirkeszárny
– 1 kg burgonya
– só, bors
-fűszerkeverék
-olaj

Elkészítés:

A tepsibe öntünk egy kevés olajat (kb. 4-5 ek.), a hasábra vágott burgonyát megsózzuk és belehelyezzük.
A csirkecombot és szárnyat sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük majd ezt is rárakjuk a burgonyára.
Fél dl vizet öntünk alá, tetejére alufóliát teszünk, kb. egy órát sütjük ezután levesszük a fóliát majd addig sütjük amíg a csirke szép pirosra sül.

 

 

Jó étvágyat! 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!