Kata konyhája

Fánk

Ez az én bevált fánkreceptem nagyon szeretjük.

IMG_20140723_121202

Fánk

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 3 tojás
  • 2-3 evőkanál cukor
  • csipet só
  • 2,5 dkg élesztő
  • 3 dl tej

Elkészítés:

Az élesztőt langyos tejben felfuttatom a lisztből, tojással, cukorral galuskatészta sűrűségű tésztát kavarok ki fakanállal. Egy órát pihentetem, majd kiszaggatom és ismét fél órát pihentetem, kiszaggatom majd forró olajba kisütöm, porcukorral megszórom lekvárral tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!