Tegnapról maradt káposztás hús a többségnek ez volt a kívánsága, de azért főztem egy lazább főételt a magam kedvéért. Ez úgyis csak én szeretem.

Öreglebbencs
Hozzávalók:
- 20 dkg lebbencs
- 3 ek. olaj
- 15 dkg burgonya
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 teáskanál házi gulyáskrém
- só, bors, paprika
- 3 tojás
Elkészítés:
Az olajban megpirítom a lebbencset szép rózsaszínre, majd beledarabolom a vöröshagymát, ráteszem az apróra vágott burgonyát, pirospaprikát felöntöm egy kevés vízzel, mindig pótolom. Sózom, borsozom, ha a burgonya és a tészta megfőtt, felütöm a 3 tojást összekavarom sózom és ráöntöm a lebbencsre folyamatosan kavargatom míg elkészül. Savanyúsággal tálalom.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: