Kata konyhája

Öreglebbencs

Tegnapról maradt káposztás hús a többségnek ez volt a kívánsága, de azért főztem egy lazább főételt a magam kedvéért. Ez úgyis csak én szeretem.

12270124_966975633345977_1783506075_n

Öreglebbencs

Hozzávalók:

  • 20 dkg lebbencs
  • 3 ek. olaj
  • 15 dkg burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 teáskanál házi gulyáskrém
  • só, bors, paprika
  • 3 tojás

Elkészítés:

Az olajban megpirítom a lebbencset szép rózsaszínre, majd beledarabolom a vöröshagymát, ráteszem az apróra vágott burgonyát, pirospaprikát felöntöm egy kevés vízzel, mindig pótolom. Sózom, borsozom, ha a burgonya és a tészta megfőtt, felütöm a 3 tojást összekavarom sózom és ráöntöm a lebbencsre folyamatosan kavargatom míg elkészül. Savanyúsággal tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!