Kata konyhája

Hidegtál

Vasárnap ezt készítettem ebédre, hamar el is fogyott.

12312069_970947812948759_889914065_n

Almás-kukoricás saláta

Hozzávalók:

  • fél doboz kukorica
  • 1 nagy alma
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 250 ml tejföl
  • 3 ek majonéz

Elkészítés:

A sonkát és az almát apró kockára vágom, az összes többi hozzávalóval összekeverem.

 

A sült krumplit megszokott módon készítettem, felvágtam, megsütöttem olajban és megsóztam.

A sonka szeletekbe tömlős sajtot töltöttem és feltekertem.

A rántott csirkemell falatok elkészítését ITT találhatod. (lépésről-lépésre képekkel)

Ezek után az alkotó részeket összeraktam, hagymával, főtt tojással díszítettem.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!