A kocsonyába főztem császárt (bőrös hasaalját) és sok lett a maradékból ezt alkottam burgonyával és savanyú káposztával isteni lett ezért megosztom.
Isteni sült, burgonyával és savanyú káposztával
Hozzávalók:
Elkészítés:
A burgonyát megpucolom, hasábokra vágom, jó félig megfőzöm, leszűröm. A császár szalonna már megfőtt a kocsonyába, de aki nyersen veszi annak ezt is meg kell főzni. Ha ezek megvannak, előveszem, a tepsit teszek bele olajat (a tepsi alját ellepje) ráterítem, a savanyú káposztát majd a hasáb főtt burgonyát 2 nagy gerezd fokhagymát közé darabolok, ráteszem a császárokat (nekem még maradtak bőrdarabok azt is közzétettem) sóztam, borsoztam és megtűzdeltem a maradék fokhagymával. Először lefedtem kb. 40 percig 180°-on sütöttem majd levettem a fedőt és addig sütöttem 200°-on amíg szép pirosra sült.