Kata konyhája

Kocsonya

Azt hiszem ez most időszerű szilveszter közeledtével. Én így készítem és szép lassan főzöm.

DSCN0224

Kocsonya

Hozzávalók

  • 1,5 dkg császár/hasaalja bőröstől
  • 1 kg sertésbőr
  • 2 sertésköröm
  • fokhagyma (4 fej)
  • 8 közepes vöröshagyma
  • 1 ek. szemes bors
  • 4,5 l víz

Elkészítés:

A vízbe felteszem főni a hozzávalókat majd a tetejéről leszedem a habot, nagyon lassan főzöm míg a bőr, köröm, stb megfő, kiszedem a benne lévő malacságokat és én a biztonság kedvéért tettem bele 1 púpos tk. zselatint azzal főztem egy kicsit aztán elkészítettem a tányérokat szétosztottam a bőrt, körmöt, 1 db húsos császárt és rászűrtem a kocsonyalét. És vártam, hogy megdermedjen, nem hiába.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!