Azt hiszem ez most időszerű szilveszter közeledtével. Én így készítem és szép lassan főzöm.
Kocsonya
Hozzávalók
- 1,5 dkg császár/hasaalja bőröstől
- 1 kg sertésbőr
- 2 sertésköröm
- fokhagyma (4 fej)
- 8 közepes vöröshagyma
- 1 ek. szemes bors
- 4,5 l víz
- só
Elkészítés:
A vízbe felteszem főni a hozzávalókat majd a tetejéről leszedem a habot, nagyon lassan főzöm míg a bőr, köröm, stb megfő, kiszedem a benne lévő malacságokat és én a biztonság kedvéért tettem bele 1 púpos tk. zselatint azzal főztem egy kicsit aztán elkészítettem a tányérokat szétosztottam a bőrt, körmöt, 1 db húsos császárt és rászűrtem a kocsonyalét. És vártam, hogy megdermedjen, nem hiába.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: