Kata konyhája

Sajtkrémleves

Ez a leves is saját ötlet annak alapján mi van a hűtőbe egy könnyű leveshez.

DSCN0432

Sajtkrémleves

Hozzávalók

2 tömlős sajt (én zöldfűszereset raktam)

2 ek. liszt

olaj

1 kis vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

só, fehérbors, ételízesítő

Elkészítés:

A 2 ek, liszttel egy lábasba rántást készítek, felöntöm 2 l vízzel, belereszelem a kis vöröshagymát és fokhagymát, sózom, borsozom, ízesítem. Ha jól összefőtt belenyomom a 2 tömlős sajtot addig főzöm míg a sajt elolvad. Közben szikkadt kenyeret kis kockákra vágok, beleteszem tepsibe és rózsaszínre pirítom. Ezt adom levesbetétnek.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!