Kata konyhája

Káposztaleves virslivel

Ma egy egyszerű leves mellett döntöttem. Ezt a levest sűrűn elkészítem virslivel vagy a nélkül. Az én káposztalevesem így készül.

DSCN0505

Káposztaleves virslivel

Hozzávalók: 50 dkg káposzta, 1 szál répa, 2 közepes burgonya, 3 gerezd fokhagyma, olaj, 3-4 db virsli, só, bors, kömény, pirospaprika, 2 csapott ek liszt

Elkészítése: A 3 ek olajból és a 2 ek lisztből rántást készítek. Belenyomok egy gerezd fokhagymát és hozzáadom a pirospaprikát. Felöntöm 2,5 l vízzel, ha felfőtt belerakom a felcsíkozott káposztát, és a kockára vágott burgonyát és répát. Fűszerezem és hozzáadom a maradék 2 gerezd felszeletelt fokhagymát. Addig főzöm, míg a zöldségek megpuhulnak, ekkor adom hozzá a felszeletelt virslit 1-2 percig főzöm forrón tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!