Kata konyhája

Gombaleves

Gombából most levest készítettem. Ez szintén saját ötlet, aki olvassa, a receptjeimet láthatja, hogy szeretem használni levesekbe a tömlős sajtot, ebbe is tettem szerintem finom lett.

DSCN0523

Gombaleves

Hozzávalók: 45 dkg gomba, 1 burgonya, 1 tömlős sajt (sonkás), 2 ek liszt, 4 ek olaj, só bors

Elkészítése: A olajhoz hozzáadom a lisztet, rántást készítek, felöntöm 1,5 l vízzel, ha felfőtt sózom, borsozom. Hozzáadom a reszelt burgonyát, és a kockázott gombát,és a sajtot. Készre főzöm, forrón tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!