Kata konyhája

Kukoricás fasírt + saláta

Fasírtot készítettem, kis változtatással, kevertem a kész masszába csemegekukoricát.

DSCN0589

Kukoricás fasírt + saláta

Hozzávalók: 60 dkg darált sertés comb, 1 zsömle vagy 1 szelet kenyér,1 tojás, só, bors, pirospaprika, fokhagyma, 1 kis fej vöröshagyma, 1 dobozos kukorica 2/3-a, sütéshez olaj

 

 

Elkészítése: A zsömlét beáztatom, a darált húshoz közben hozzáadom a sót, átnyomott 2 gerezd fokhagymát, kockára vágott vöröshagymát, borsot, pirospaprikát. Jól összekeverem, hozzáadom az áztatott zsömlét,1 tojást és a kukoricát ezután jó alaposan összekavarom. Formázom (én zsemlemorzsába szoktam forgatni) majd forró olajba kisütöm.

Saláta: 1 /3 doboz kukorica, 2 virsli, kb. 6 dkg trappista sajt, 1 fej lila hagyma, 3-4 evőkanál tejföl, 1 ek majonéz, a virslit, sajtot, lila hagymát összevágom tetszés szerint majd a tejfölt összekavarom a majonézzel és belerakom az előzőleg összevágott alapanyagokat és a kukoricát, jól összekavarom. Hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!