Ünnep alkalmából hidegtálat készítettem, füstölt- főtt lapockából, franciasalátával, főtt tojással és zöldségekkel.
Franciasaláta Kata módra
Hozzávalók: 50 dkg franciasaláta zöldség keverék, 1 doboz csemegekukorica, 25 dkg főtt burgonya, 3 főtt tojás, 2 db savanykás alma, 2 nagy tejföl, 2 dl majonéz
Elkészítése: A franciasaláta alapot megfőzzük, összekeverjük a tejfölt és a majonézt. Az almát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk és hozzáadjuk a majonézes tejfölhöz. Ezután a kihűtött zöldségkeveréket a kockázott főtt tojást, kukoricát és a burgonyát. Összekeverjük és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: