Kata konyhája

Hidegtál franciasalátával

Ünnep alkalmából hidegtálat készítettem, füstölt- főtt lapockából, franciasalátával, főtt tojással és zöldségekkel.

DSCN0759

Franciasaláta Kata módra

Hozzávalók: 50 dkg franciasaláta zöldség keverék, 1 doboz csemegekukorica, 25 dkg főtt burgonya, 3 főtt tojás, 2 db savanykás alma, 2 nagy tejföl, 2 dl majonéz

Elkészítése: A franciasaláta alapot megfőzzük, összekeverjük a tejfölt és a majonézt. Az almát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk és hozzáadjuk a majonézes tejfölhöz. Ezután a kihűtött zöldségkeveréket a kockázott főtt tojást, kukoricát és a burgonyát. Összekeverjük és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!