Hidegtál franciasalátával

Ünnep alkalmából hidegtálat készítettem, füstölt- főtt lapockából, franciasalátával, főtt tojással és zöldségekkel.

Franciasaláta Kata módra

Hozzávalók: 50 dkg franciasaláta zöldség keverék, 1 doboz csemegekukorica, 25 dkg főtt burgonya, 3 főtt tojás, 2 db savanykás alma, 2 nagy tejföl, 2 dl majonéz

Elkészítése: A franciasaláta alapot megfőzzük, összekeverjük a tejfölt és a majonézt. Az almát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk és hozzáadjuk a majonézes tejfölhöz. Ezután a kihűtött zöldségkeveréket a kockázott főtt tojást, kukoricát és a burgonyát. Összekeverjük és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

Címkék: , , ,
Tovább a blogra »