Kata konyhája

Sajtos perec

Sajtos perecet készítettem.

DSCN0786

Sajtos perec

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 20 dkg margarin, 1 tojás+1 tetejére, 1 kis tejföl, 25 dkg trappista sajt, 1 dl tej, 2,5 dkg élesztő

Elkészítése: A tejben kevés cukorral felfuttatjuk az élesztőt a többi hozzávalóból a 10 dkg sajt kivételével rugalmas tésztát gyúrunk. Hűtőbe tesszük egy éjszakára, majd kinyújtjuk fél centi vastagra és pereceket szaggatunk, tetejét megkenjük tojással, megszórjuk sajttal. 180 fokos sütőbe aranysárgára sütjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!