Kata konyhája

Zöldséges lepény zöldhagymás mártogatóssal

Egy egyszerű zöldséges lepényt készítettem. Zöldhagymás mártogatóst készítettem hozzá.

DSCN0954

Zöldséges lepény

Hozzávalók: 35 dkg vegyes zöldségkeverék, só, bors, 2 gerezd fokhagyma, 3 tojás, 1 kis tejföl (150 g), 30 dkg liszt, 2 dl tej

Elkészítése: A zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük. A tejet, tojást, sót, borsot, tejfölt összekeverjük, belenyomjuk, a fokhagymát ezután belekeverjük a lisztet. Ha jól összekavartuk hozzáadjuk a zöldségeket, majd serpenyőbe kevés olajon kis legénykéket sütünk (belekanalazzuk a serpenyőbe 3-4 et egyszerre)

Zöldhagymás mártogatós

Hozzávalók: 150g tejföl, só, 3 szálzöldhagyma

Elkészítése: A hagymát apróra összevágom, belekeverem a tejfölbe, sózom. A lepényekkel tálalom.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!