Kata konyhája

Túrós desszert

A mai desszertet kehelybe készítettem egyszerű, de nagyon finom.

DSCN1189

Túrós desszert

Hozzávalók: 5dl tej, 1 vaníliás pudingpor, 4 evőkanál cukor, csipet só, 25 dkg túró, 1 tábla fehér csoki, 2 dl tejszín, díszítéshez eper, babapiskóta vagy maradék piskóta (én ezt használtam)

Elkészítése: A tejből, pudingporból, a cukorból, csipet sóból, pudingot főzünk, a forró pudingba beletördeljük a fehér csokit. Ha a csoki elolvadt a pudingba hozzákeverjük a túrót. A tejszínt habbá verjük, összerakjuk a desszertet. Alulra rakunk krémet, rá a piskótadarabokat, ismét krém, ezután habrózsákat nyomunk, tetejét eperdarabokkal díszítjük. (nekem 5 adag lett)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!