Ajánlom ezt az egyszerű ételt vacsorára, a bundás kenyérre szórunk egy kis reszelt sajtot ez a gyerekek nagy kedvence, ahogy nyúlik a tetején a sajt.
Sajtos bundás kenyér
Hozzávalók: lehetőleg szikkadt kenyér (6-8 közepes szelet 500 g-os kenyérből), 6 tojás, só, olaj, 15-20 dkg reszelt trappista sajt
Elkészítése: A kenyeret felszeleteljük 1-1,5 cm-es szeletekre. A tojásokat egy (panírozó) tálba felütjük, és ízlés szerint sózzuk, villával összekeverjük. Egy magasabb falú serpenyőbe öntünk olajat, felforrósítjuk, beletesszük a tojásba a kenyérszeleteket, megforgatjuk, majd beletesszük a forró olajba (kicsit visszább vesszük a lángot) arany barnára sütjük mindkét oldalát, papírtörlőre tesszük, megszórjuk reszelt sajttal, adhatunk hozzá egy forró teát.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: