Kata konyhája

Sajtos bundás kenyér

Ajánlom ezt az egyszerű ételt vacsorára, a bundás kenyérre szórunk egy kis reszelt sajtot ez a gyerekek nagy kedvence, ahogy nyúlik a tetején a sajt.

 

Sajtos bundás kenyér

Hozzávalók: lehetőleg szikkadt kenyér (6-8 közepes szelet 500 g-os kenyérből), 6 tojás, só, olaj, 15-20 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítése: A kenyeret felszeleteljük 1-1,5 cm-es szeletekre. A tojásokat egy (panírozó) tálba felütjük, és ízlés szerint sózzuk, villával összekeverjük. Egy magasabb falú serpenyőbe öntünk olajat, felforrósítjuk, beletesszük a tojásba a kenyérszeleteket, megforgatjuk, majd beletesszük a forró olajba (kicsit visszább vesszük a lángot) arany barnára sütjük mindkét oldalát, papírtörlőre tesszük, megszórjuk reszelt sajttal, adhatunk hozzá egy forró teát.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!