Kata konyhája

Csirkepörkölt belsőségekkel, borsóval

Most egy csirkepörköltöt készítettem zúzával, májjal, szívvel és mivel nagyon szeretjük a zöldborsót az is került bele.

Csirkepörkölt belsőségekkel, borsóval

Hozzávalók: 40 dkg csirkecomb filé, 40 dkg penne, 4 db csirkemáj + szív, 20 dkg csirkezúza, 20 dkg zöldborsó, 1 kis fej vöröshagyma, 3-4 evőkanál olaj, színes paprika, bors

Elkészítés: A csirkecomb filét összevágjuk, a májat, zúzát, szívet megtisztítjuk, és tetszés szerint összevágjuk. A hagymát megtisztítom, az olajon megdinsztelem és ráteszem a csirkecomb filét, szívet, zúzát, borsót. A májat a legvégén teszem bele.  Sózom, borsozom majd ½ dl vizet öntök rá és hagyom főni. Kifőzöm a tésztát és tálalom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!