Kata konyhája

Tejszínes csirkeragu borsóval

Ez egy gyorsan elkészíthető és finom ebéd vagy vacsora lehet.

Tejszínes csirkeragu borsóval

Hozzávalók: 40 dkg csirkecomb filé, 20 dkg zöldborsó, 3 dl tejszín (20%), 3 gerezd fokhagyma, 35-40 dkg széles metélt, 3-4 evőkanál olaj

Elkészítés: A csirkecomb filét kockákra vágjuk, az olajat felforrósítjuk egy magasabb falú serpenyőbe és belerakjuk a húst majd fehéredésig pirítjuk. A fokhagymát belenyomjuk, belerakjuk a borsót, sózzuk, borsozzuk, tehetünk bele kakukkfüvet. Öntünk hozzá kb. 1 dl vizet addig főzzük míg megfő a borsó ezután hozzáöntöm a tejszínt és jól összeforralom. Főtt tésztával tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!