Kata konyhája

Csirkepörkölt belsőségekkel, borsóval

Most egy csirkepörköltöt készítettem zúzával, májjal, szívvel és mivel nagyon szeretjük a zöldborsót az is került bele. Csirkepörkölt belsőségekkel, borsóval Hozzávalók: 40 dkg csirkecomb filé, 40 dkg penne, 4 db csirkemáj + szív, 20 dkg csirkezúza, 20 dkg zöldborsó, 1 kis fej vöröshagyma, 3-4 evőkanál olaj, színes paprika, bors Elkészítés: A csirkecomb filét összevágjuk, a… Tovább »

Hagymás csirkemáj

Egy egyszerű hagymás csirkemájat készítettem. Hagymás csirkemáj Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj, 50 dkg vöröshagyma, olaj, 2 evőkanál lecsó, só, bors, pirospaprika, 4 gerezd fokhagyma Elkészítése: A májat megabálom (pár percig főzöm), a hagymát megtisztítom, 4-5 evőkanál olajon megdinsztelem. Belerakom a lecsót, a szeletelt fokhagymát, sózom, borsozom, hozzáadom a májat, a pirospaprikát, majd készre főzöm. Párolt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!