Kata konyhája

Rizses hús

Mai ebédnek ajánlom a rizses húst, szerintem sokan szeretik. Rizses hús Hozzávalók: 60 dkg sertéscomb vagy lapocka, 1 közepes fej vöröshagyma,1 fehér paprika, 1 kis paradicsom,4-5 evőkanál olaj, pirospaprika, só, bors, 25-30 dkg rizs Elkészítése: A húst kis kockákra vágom, a lábasba beleöntöm az olajat, apró kockára vágom a hagymát, hozzáadom a feldarabolt paprikát, paradicsomot,… Tovább »

Natúrszelet gombával

Aki szereti a csirkemellet és a gombát annak ez telitalálat lesz, de mindenképpen érdemes kipróbálni akár grillen is elkészíthetjük. Natúrszelet gombával Hozzávalók: 60 dkg csirkemellfilé, 40 dkg gomba,1 kg burgonya,2 gerezd fokhagyma, olaj, liszt Salátához:1 kígyóuborka,2 paradicsom,1 nagyobb lilahagyma Elkészítése: a csirkemellfilét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, fokhagymatörővel nyomunk rá 2 gerezd fokhagymát állni hagyjuk (hűtőben) A… Tovább »

Lebbencs leves

Nagyon szeretem ezt az egyszerű levest. Így tavasszal tehetünk bele friss petrezselyem zöldet apróra vágva. Lebbencs leves Hozzávalók: 10 dkg lebbencs, 2 közepes burgonya, 1 kis fej vöröshagyma, pirospaprika, bors, só, 2-3 ek. olaj. Elkészítés: A burgonyát megpucolom kis kockákra vágom, a hagymát szintén megtisztítom. A lábasba beleteszem az olajat, felforrósítom majd beleteszem a lebbencset,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!