Kata konyhája

Kukoricás fasírt + saláta

Fasírtot készítettem, kis változtatással, kevertem a kész masszába csemegekukoricát. Kukoricás fasírt + saláta Hozzávalók: 60 dkg darált sertés comb, 1 zsömle vagy 1 szelet kenyér,1 tojás, só, bors, pirospaprika, fokhagyma, 1 kis fej vöröshagyma, 1 dobozos kukorica 2/3-a, sütéshez olaj     Elkészítése: A zsömlét beáztatom, a darált húshoz közben hozzáadom a sót, átnyomott 2… Tovább »

Töltött fasírt színesen

A töltött fasírt az az étel, ami hidegen, melegen egyaránt finom. Elkészítettem, de eltértem a hagyományos főt tojással töltött változattól. Azt találtam ki, hogy teszek bele összevágott tojást, reszelt sajtot, kukoricát, piros pritaminpaprikát. Nagyon mutatós nem utolsó szempontból finom is. Töltött fasírt színesen Hozzávalók: 1 kg darált hús, 2 szikkadt zsömle, 1 tojás, só, bors,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!