Kata konyhája

Csikós tokány

Most ez került sorra, nagyon finom és sokszor elkészítem. Ha tudok venni gombát azzal, készítem, mert úgy még finomabb. Most nem kaptam tehát a nélkül készítettem. Csikós tokány Hozzávalók: 60-70 dkg sertéscomb, 10 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, 2 paprika, 1 paradicsom vagy 4 ek házi lecsó, 1 nagy tejföl,2 ek liszt, tej Galuska:… Tovább »

Töltött káposzta

Az ünnepi töltött káposzta nálam így néz ki, elmaradhatatlan belőle a sonka. És a saját kezűleg készített savanyú káposzta mindenféle tartósítótól, ecettől mentes. Töltött káposzta Hozzávalók: 1,5 kg darált hús 1 kg csülök 15 dkg rizs 2 kg hasáb káposzta só, bors, fokhagyma, pirospaprika 1 tojás 1 fej vöröshagyma Elkészítés: Beáztatom a rizst kb. 1… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!