Kata konyhája

Karalábé krémleves

Egy újabb karalábés recept, most levest készítettem. Karalábé krémleves Hozzávalók: 50 dkg karalábé, 2 közepes burgonya, só, ételízesítő, 2dl tejszín Elkészítése: A karalábét és a burgonyát megpucoljuk, kockára vágom, 2,5 l vízbe felteszem főni, sózom, teszek bele ételízesítőt. Ha megfőttek a zöldségek összeturmixolom, majd beleöntöm a tejszínt és készre főzöm.... Tovább »

Sajtkrémleves

Ez a leves is saját ötlet annak alapján mi van a hűtőbe egy könnyű leveshez. Sajtkrémleves Hozzávalók 2 tömlős sajt (én zöldfűszereset raktam) 2 ek. liszt olaj 1 kis vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma só, fehérbors, ételízesítő Elkészítés: A 2 ek, liszttel egy lábasba rántást készítek, felöntöm 2 l vízzel, belereszelem a kis vöröshagymát és fokhagymát,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!