Pár éve egy külföldi oldalon láttam ezt az ötletet és én is elkészítettem. Kikísérleteztem a receptet hozzá, nagyon jó most a megunt sonka „eltüntetéséhez”, de akár gyerekeknek uzsira mivel tetszés szerint rakhatunk bele bármit (paradicsomot, ubit, sajtot, salátát, szalámit, sonkát, vagdaltat stb.). Zsebes zsömle Hozzávalók: 1,5 dl tej, 1 dl tejszín (főző),2,5 dkg élesztő, 1… Tovább »
Zsebes zsömle
Pár éve egy külföldi oldalon láttam ezt az ötletet és én is elkészítettem. Kikísérleteztem a receptet hozzá, nagyon jó most a megunt sonka „eltüntetéséhez”, de akár gyerekeknek uzsira mivel tetszés szerint rakhatunk bele bármit (paradicsomot, ubit, sajtot, salátát, szalámit, sonkát, vagdaltat stb.). Zsebes zsömle Hozzávalók: 1,5 dl tej, 1 dl tejszín (főző),2,5 dkg élesztő, 1… Tovább »

Volt kimaradva sertés pörköltöm kicsit átalakítottam, lett belőle húsos palacsinta. Húsos palacsinta zöldséggel Hozzávalók: kb 50 dkg sertéshús (pörköltből), 25 dkg vegyes zöldség, 10 dkg trappista sajt, 14 db sós palacsinta, 1 nagy tejföl Elkészítése: A zöldségeket megfőzöm, a pörkölthusit szétnyomkodom, a húshoz hozzákeverem a főtt zöldséget, belereszelem, a sajtot összekeverem. A palacsinta szélébe…