Kata konyhája

Hidegtál karfiollal, sült hasábburgonyával

Hétvégi javaslatom egy hidegtál, mindenféle finomsággal. Hidegtál I.Rántott húsok Hozzávalók: 8 szelet karaj,4 szelet sonka, 4 sajthasáb, só, bors, 2-3 tojás, liszt, zsemlemorzsa, sütéshez olaj Elkészítése: A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, 4 szeletet bepanírozom, megforgatom lisztbe, majd tojásba, végül a zsemlemorzsába. forró olajba kisütöm. A másik négy szeletet úgy készítem, hogy minden szeletre ráfektetek egy… Tovább »

Rántott karfiol

Szezonja van a karfiolnak, készíthetünk belőle rakott ételt vagy rántott karfiolt én az utóbbit készítettem. Rántott karfiol Hozzávalók: 1 kg karfiol, liszt, 4 tojás, zsemlemorzsa, só, sütéshez olaj Elkészítése: A karfiolt sós vízben megfőzöm (ha könnyen belemegy a villa a karfiol vastagabb szárába, akkor megfőtt), leszűröm, kicsit hűlni hagyom. A karfiolt lisztbe, tojásba legvégül zsemlemorzsába… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!