Kata konyhája

Tejszínes csirkeragu borsóval

Ez egy gyorsan elkészíthető és finom ebéd vagy vacsora lehet. Tejszínes csirkeragu borsóval Hozzávalók: 40 dkg csirkecomb filé, 20 dkg zöldborsó, 3 dl tejszín (20%), 3 gerezd fokhagyma, 35-40 dkg széles metélt, 3-4 evőkanál olaj Elkészítés: A csirkecomb filét kockákra vágjuk, az olajat felforrósítjuk egy magasabb falú serpenyőbe és belerakjuk a húst majd fehéredésig pirítjuk…. Tovább »

Ananászos- tejszínes csirkemell

A lányom kedvence az ananász ezért készítettem ananászos-tejszínes csirkemellet. Ananászos-tejszínes csirkemell Hozzávalók: 2 csirkemellfilé (kb.1,2kg), 4 dl tejszín, 20 dkg trappista sajt, 1 doboz ananász,3 evőkanál keményítő, só, bors, ételízesítő, 5 gerezd fokhagyma, kevés olaj Elkészítése: A csirkemellfilét csíkokra vágom, sózom, borsozom. Előkészítem, a jénait teszek bele 3-4 evőkanál olajat, kevés tejszínnel simára keverem a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!