Ez az én kedvenc nyári salátám, nagyon jó sültek mellé, rántott husihoz, pörkölt mellé. Nyári saláta Hozzávalók: 1 kg zöldség vegyesen (uborka, lilahagyma, édeskáposzta, paradicsom) só, 14 édesítőtabletta, 2 ek. 10% ecet, 7 dl víz Elkészítés: A zöldségeket káposztagyalun vagy bármilyen konyhai vágóeszközön összevágjuk, 1 teáskanál sót szórunk rá összekavarjuk, egy órát állni hagyjuk. Közben… Tovább »
Nyári saláta
Ez az én kedvenc nyári salátám, nagyon jó sültek mellé, rántott husihoz, pörkölt mellé. Nyári saláta Hozzávalók: 1 kg zöldség vegyesen (uborka, lilahagyma, édeskáposzta, paradicsom) só, 14 édesítőtabletta, 2 ek. 10% ecet, 7 dl víz Elkészítés: A zöldségeket káposztagyalun vagy bármilyen konyhai vágóeszközön összevágjuk, 1 teáskanál sót szórunk rá összekavarjuk, egy órát állni hagyjuk. Közben… Tovább »

Az idei szilveszterre a kocsonya mellé hidegtálat készítettem. Kipróbáltam, hogy sikerül, ha úgy igazán nekilendülök. Nekem tetszett a végeredmény, igaz nagyon összetett munka. A tálalás a legjobb itt kiélheti mindenki a kreativitását. Hidegtál szilveszterre Kolbásszal töltött karaj: Hozzávalók: kb. 1,3 kg csont nélküli karaj, 1 szál kolbász, só, bors, fokhagyma, olaj Elkészítése: A karajt egy…